A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Робоча зустріч працівників Новобасанської ТГ із начальником Бобровицького РС філії ДУ «Центр пробації»

Дата: 16.03.2021 16:16
Кількість переглядів: 607

                                               Фото без опису

Для засуджених осіб «вихід на свободу» є гострою кризовою ситуацією, оскільки за час відбування покарання  вони втрачають соціальні звязки, навички  до вільного життя, звільняючись з мість позбавлення волі опиняються на одинці з великою кількістю проблем: пошук житла, роботи,  засобів до існування. Відповідно до ст. 11 Закону України «Про пробацію» від 05.02.2015р. у правовий обіг уведено таку категорію, як пенітенціарна пробація, що полягає в підготовці осіб, які відбувають покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк, до звільнення з метою трудового і побутового влаштування таких осіб після звільнення за обраним місцем проживання.

З метою налагодження взаємодії з органами місцевого самоврядування та виконання завдань пенітенціарної пробації, начальником Бобровицького РС філії ДУ «Центр пробації» Тетяною Приходько було проведено робочу зустріч з представниками Новобасанської об’єднаної територіальної громади, щодо створення спостережної комісії, обговорено питання всебічного сприяння в адаптації до життя в суспільстві, допомоги та підтримки звільнених осіб.

 Адже  тільки спільна праця із застосуванням соціальної реабілітації та людського ставлення до засуджених дозволить мотивувати їх до законослухняного способу життя та допоможуть у подолання негативних проявів поведінки


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь