Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

 Новобасанська  сільська рада восьмого скликання розпочала свою роботу.

Дата: 09.12.2020 15:13
Кількість переглядів: 543

           

 

Фото без опису

                 08 грудня 2020 року відбулося засідання першої сесії.

          Засідання  відкрила голова Новобасанської сільської ТВК Наталія Кучерина, яка довела до відома присутніх інформацію про підсумки виборів Новобасанського сільського голови і депутатів  Новобасанської сільської ради та відповідно визнання їх повноважень.

     Відповідно до протоколів і постанов комісії, було обрано 22 депутати Новобасанської сільської ради (визнано повноваження 21 депутатом) та  Новобасанського сільського голову Миколу Дяченка. Голова ТВК вручила посвідчення новообраним депутатам. Сільський голова  свою діяльність розпочав з виголошення присяги та отримання посвідчення голови.      

     Наступним етапом роботи сесії було затвердження порядку денного. Було обрано лічильну комісію в складі трьох депутатів: Наталії  Чухліб, Віри Журибеди, Сергія Шуляка. На посаду секретаря сільської  ради шляхом таємного голосування більшістю голосів обрано Віктора Гармату. Новобасанською сільською радою утворено три постійні комісії, затверджено їхній склад, положення, обрано голів комісій. Утворено виконавчий комітет, визначено його чисельність 19 чоловік та затверджено персональний склад.

      На посаду керуючого справами (секретаря виконкому) затверджено Світлану Приходько, на посаду старости с. Новий Биків, с. Старий Биків, с. Чистопілля затверджено Ігора  Костоварова, на посаду старости с. Вороньки Сергія Шутого,  на посаду старости с. Веприк  Ольгу Мурадову, на посаду старости с. Білоцерківці Тамару Лук’яненко. Створено Вороньківський та Соколівський старостинські округи.

     Важливим було питання про початок реорганізації  Вороньківської  та Соколівської сільських рад та приєднання їх до Новобасанської сільської ради, розглянуто інші питання.

             Сільський голова Микола Дяченко депутатам побажав плідної роботи, міцного здоров‘я та витримки на шляху відстоювання інтересів Новобасанської громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь