Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

У Білоцерківському старостинському окрузі ремонтують будинок культури

Дата: 09.09.2020 14:06
Кількість переглядів: 713

   Фото без опису

Фото без опису

У Білоцерківському старостинському окрузі ремонтують будинок культури

   Заклади культури в сільській місцевості є невід’ємною складовою культурного розвитку. Упродовж останнього десятиліття сільська культура втратила не лише відповідне місце серед пріоритетів державної політики, а й зазнала руйнування цілісної мережі культурних установ. Існуюча у сільській місцевості соціокультурна ситуація вимагає нових підходів.

   Сьогодні, як ніколи, особливої уваги з боку держави, органів місцевого самоврядування та всього суспільства потребує діяльність, спрямована на збереження і розвиток технічного стану будівель закладів культури у сільській місцевості, забезпечення умов для культурного розвитку мешканців громади, збереження та поширення національних та місцевих традицій та звичаїв.

   Для надання якісних послуг в безпечних умовах всім верствам населення будівлі закладів культури повинні відповідати комфортним  та безпечним вимогам перебування у клубі.   

    З цією метою за кошти Новобасанської сільської ради розпочалися ремонтні роботи будинку культури в Білоцерківському старостинському окрузі, який вже давно перебував в аварійному стані.  Було перекрито частину даху, укріплено стіни, замінено вікна на металопластикові.

  Ремонтні роботи продовжуються.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь