A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Привітання з Днем знань!

Дата: 31.08.2020 15:18
Кількість переглядів: 516

Фото без опису

 

Шановні вчителі!     Дорогі учні, батьки!

Першого вересня усі шляхи ведуть до школи – середньої, вищої, школи життя. В освітянських закладах стартує новий навчальний рік. Школи  радо зустрічають своїх учнів, які відпочили, подорослішали, загартувалися фізично і духовно. Проте для усіх це – відкриття нової, осяйної  і часто нелегкої дороги – дороги до нових знань, сподівань і звершень.

Перший день завжди особливий, адже попереду важливий період – час навчання. А здобуті в школі знання – це той компас, який допоможе орієнтуватися в океані життя. Тож   сердечно вітаємо вас із прекрасним вересневим святом першого дзвоника – Днем знань .

Цього дня вперше сядуть за парти і помандрують в країну знань маленькі школярі-першокласники. Для них багато чого буде вперше: перший дзвоник, перший шкільний підручник, перший учитель. Бажаємо їм бути допитливими, активними і не боятися труднощів.

А ось для одинадцятикласників свято знань сповнене теплого cуму, адже воно буде останнім у рідній школі. Цьогорічний перший дзвоник сповістить вам, дорогі випускники, про початок фінішної прямої, яку ви маєте пройти з продовження навчання у вищій школі. Бажаємо вам жаги ставати ще кращими, сильнішими та успішними людьми.

А вірним другом і порадником, мудрим наставником та помічником протягом усього навчання, звичайно, є педагог! Тож зичимо вам натхненням, творчої наснаги та нових здобутків на педагогічній ниві.

Бажаємо усім  на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Здоров’я  вам, тепла й любові !

Зі святом вас!

З повагою

В.о.голови Новобасанської сільської ради            В.М.Гармата

Начальник відділу освіти                                       В.М.Ралко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь