Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Платники податків області та податківці підтримують дієвий діалог

Дата: 23.07.2020 16:41
Кількість переглядів: 217

Фото без опису

 

            Відбулась зустріч керівника Головного управління ДПС у Чернігівській області Людмили Слотюк з головою Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України»  у Чернігівській області Романом Верешею. Участь у зустрічі взяли також заступник начальника Головного управління ДПС Олег Шуба та виконавчий директор територіального відділення асоціації платників податків Ірина Ольховик. 

Присутні домовилися про інформаційну співпрацю в питаннях інформування платників області про законодавчі новації, що удосконалюють податкове законодавство та сприяють дотриманню принципу справедливості оподаткування. Відзначили високий рівень сумлінної сплати податків в області та намітили подальші шляхи співпраці.

 Зустріч відбулась у рамках підписаного у липні 2020 року  Меморандуму про партнерство та співробітництво між Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація платників податків України» та Державною податковою службою України.

 

 

                                Сектор комунікацій Головного управління  ДПС у Чернігівській області

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь