A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Онлайн освіта - тренд сучасності

Дата: 01.07.2020 12:25
Кількість переглядів: 304

Фото без опису

Онлайн освіта в усьому світі набирає обертів. Особливої актуальності та затребуваності вона набула в період карантину, пов’язаного з попередженням розповсюдження COVID-19, який змусив увесь світ повністю змінити уклад життя, зокрема навчатися в дистанційному форматі. Сьогодні є безліч курсів, навчальних каналів та вебінарів, і кожна людина може опанувати практично будь-яку навичку: від вишивання хрестиком до програмування.

Досить потужні можливості має Освітній портал Державної служби зайнятості. Ця платформа призначена для отримання шукачами роботи інформації про ринок праці, актуальні професії, вимоги роботодавців до претендентів на роботу, правила та норми складання сучасних документів, що супроводжують пошук та отримання роботи, такі, як резюме та супровідний лист. Також за його допомогою можна опанувати знання та навички, що знадобляться в роботі: комунікабельність, стресостійкість, креативність, уміння працювати в команді, навички впевненого користувача різноманітних програм та додатків. Крім того, Освітній портал дає змогу ознайомитися з послугами служби зайнятості та сучасними підходами щодо їх отримання, зокрема електронними сервісами служби, перевагами легальної зайнятості, питаннями запобігання дискримінації та гендерній нерівності при влаштуванні на роботу, загрозами нелегальної трудової міграції. Є цікаві курси про здобуття робітничих професій у навчальних закладах державної служби зайнятості.

Отримати сучасну якісну освіту можна пройшовши онлайн курси на платформі Coursera. Безробітні мають безкоштовний доступ до численних онлайн-курсів та спеціалізацій за напрямами: інформаційні технології, бізнес, особистий розвиток, вивчення мов, управління тощо.

На особливу увагу заслуговують такі освітні проєкти, як «Prometheus», «Дія. Цифрова освіта», «Lingva.Skills» тощо.

Розмаїття форматів і контенту дозволяє кожній людині адаптувати процес навчання до свого життєвого ритму, уподобань та здібностей. Отже, вчитися стало легше і цікавіше. Детальну інформацію щодо проходження курсів можна отримати, зателефонувавши фахівціям відділу сприяння зайнятості у Бобровицькому районі Носівської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості за телефоном (046 32) 2-48-97.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь