A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Надання фінансової допомоги фінансовим господарствам

Дата: 19.06.2020 12:50
Кількість переглядів: 297

 

 

     З метою інформування сільгоспвиробників та для використання у роботі надсилаємо постанову КМУ 03 червня 2020 р. № 447 «Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання фінансової підтримки розвитку фермерських господарств», якою вносяться зміни до постанови від 7 лютого 2018 р. № 106 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання фінансової підтримки розвитку фермерських господарств» та постанову КМУ від 3 червня 2020 р. № 442 «Про внесення змін до Порядку надання сімейним фермерським господарствам додаткової фінансової підтримки через механізм доплати на користь застрахованих осіб - членів/голови сімейного фермерського господарства єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування», якою вносяться зміни до постанови від 22 травня 2019 р. № 565 «Про затвердження Порядку надання сімейним фермерським господарствам додаткової фінансової підтримки через механізм доплати на користь застрахованих осіб - членів/голови сімейного фермерського господарства єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування».

    Також, надаємо контактні дані спеціалістів Департаменту розвитку економіки та сільського господарства Чернігівської облдержадміністрації відповідальних за напрямки державної підтримки по програмі 1201150 «Фінансова підтримка сільгосптоваровиробників».

1. «Державна підтримка розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції»

Олексенко Віктор Іванович – начальник відділу тваринництва та аквакультури, тел. (0462) 67-79-16;

 

2. «Фінансова підтримка розвитку фермерських господарств»

Жук Василь Олексійович – начальник відділу аналізу АПК та розвитку сільських територій, тел. (0462) 77-89-45;

3. «Часткова компенсація вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва» та «Фінансова підтримка розвитку садівництва, виноградарства та хмелярства»

Щербатий Олександр Анатолійович – начальник відділу землеробства, інженерно-технічного забезпечення, безпеки праці, тел. (0462) 67-74-15;

4. «Фінансова підтримка заходів в агропромисловому комплексі шляхом здешевлення кредитів»

Попова Людмила Петрівна – заступник начальника управління - начальник відділу бухгалтерського обліку та фінансово - кредитного забезпечення, тел. (0462) 67-56-94.

 

47.doc

442.doc

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь