A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Зберігайте чистоту

Дата: 17.06.2020 14:19
Кількість переглядів: 482

Фото без опису

 

            11 червня  житель села  Старий Биків громадянин Олег В. вивіз сміття із власного домоволодіння в кар’єр за кладовищем, де знаходяться городи жителів села. На зауваження жительки гр. В. Коморної  останній не зреагував. Про даний випадок був повідомлений в.о. старости Новобиківського  старостинського округу М. Корнобай та викликаний на місце події громадський інспектор з охорони довкілля І. Плотник. З порушником була проведена виховна робота, складено відповідний протокол про правопорушення. Порушника  зобов’язано прибрати сміття.. і результат:   сплата штрафу у розмірі 680 грн.

           На жаль таких порушників у нас багато, і попереджуємо всіх про відповідальність за порушення Правил благоустрою території Новобасанської об’єднаної територіальної громади.

   … «- вивезення сміття, відходів здійснюється у спеціально відведені рішенням сільської  ради місця чи об'єкти, на використання яких отримано дозвіл спеціально уповноважених органів на видалення відходів, або здійснення інших операцій з відходами;

   - забороняється вивезення відходів, сміття, снігу, листя, льоду у місця, які не призначені для цього;

  - забороняється несанкціоноване скидання і розміщення відходів у підземних горизонтах, на території громади, в межах водоохоронних зон та зон санітарної охорони водних об'єктів, в інших місцях, що може створювати небезпеку для навколишнього природного середовища та здоров'я людини;

   - визначення територій, прилеглих до територій підприємств, установ, організацій, громадян, які підлягають прибиранню, контроль за їх санітарним очищенням, своєчасним вивезенням твердих побутових відходів з території приватної забудови, ліквідація стихійних звалищ покладається на виконком сільської ради...."

     

 Виконком Новобасанської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь