A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Вітаємо з 75-річчям Перемоги

Дата: 08.05.2020 10:47
Кількість переглядів: 835

  Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

    Фото без описуФото без опису

 

      Дорогі наші воїни-визволителі, воїни-переможці, вдови, ветерани Другої світової війни!  Виконавчий комітет Новобасанської об’єднаної територіальної громади  щиро вітає вас з Днем пам’яті та примирення і 75-ю річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

        Ми завжди пам’ятатимемо, якою дорогою ціною дісталася перемога над ворогом, а тому безмежною і глибокою є наша вдячність сивочолим ветеранам, справжнім захисникам Вітчизни.    

     Висловлюємо велику вдячність всім, хто носить ім’я ветерана війни, тилу, хто вистояв, а далі ще й піднімав з руїн народне господарство. Наші побажання йдуть від серця і стосуються, перш за все, вашого міцного здоров’я, душевної рівноваги, а ще – щоб багато років бути поруч з нами, як найдосвідченіше, наймудріше покоління.

      Традиційно у переддень 9 Травня у  Новобасанській  громаді вшановують ветеранів Другої світової війни, вдів, учасників бойових дій. Ось і цьогоріч з нагоди 75-річчя Перемоги ми привітали  вдів та ветеранів  війни грошовою винагородою в сумі 1000 грн,  учасників бойових дій   в розмірі 700 грн. кожному.

    Живих ветеранів війни у нашій громаді  залишилось не так багато, але ми повинні подякувати кожному – Гуменюк Павло Васильович, Павлюк Кирило Тарасович, Лопата Микола Володимирович, Герасимчук Михайло Йосипович. Всім вам – миру, добра, взаєморозуміння. Пам’ятаймо наше минуле, і разом з ветеранами думаймо про майбутнє. 

 

      Зі святом вас, дорогі земляки!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь