A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Інформаційні заходи служби зайнятості тепер онлайн

Дата: 05.05.2020 11:32
Кількість переглядів: 343

 

Фото без опису

У період дії карантину фахівці Чернігівської обласної служби зайнятості проводять інформаційні заходи для зареєстрованих безробітних та шукачів роботи в онлайн площині, запровадивши тематичні вебінари.

Під час дистанційного спілкування учасники заходів дізнаються про права та обов’язки зареєстрованих безробітних, послуги служби зайнятості та сучасні підходи щодо їх отримання в умовах карантину.

Зокрема, на вебінарі на тему «Використання вебресурсів ДСЗ для отримання додаткових знань та компетенцій» головну увагу приділено можливостям «Освітнього порталу Державної служби зайнятості» та «Платформи з профорієнтації та розвитку кар’єри», які допоможуть безробітним визначитися з вибором професії, розвинути власні компетенції, що дасть змогу стати конкурентоспроможними на ринку праці та побудувати успішну кар’єру.

На вебінарі «Сучасні джерела пошуку роботи» фахівці служби зайнятості надають детальні роз’яснення, як шукати роботу онлайн на Інтернет-ресурсі Державної служби зайнятості «Єдине соціальне середовище зайнятості» та Фейсбук-сторінці Чернігівської обласної служби зайнятості, а ще наголошують на ефективності рекрутингового підходу щодо пошуку роботи в умовах карантину.

Вебінари із загальних питань зайнятості присвячені питанням ситуації на ринку праці в сучасних умовах, актуальним вакансіям та послугам служби зайнятості.

Ознайомитися з графіком проведення вебінарів, щоб взяти в них участь, ви можете за посиланням:

https://chg.dcz.gov.ua/anonspodiya/zaproshuyemo-na-vebinary

 

Детальну інформацію щодо проведення вебінарів фахівцями відділу сприяння зайнятості у Бобровицькому районі Носівської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості можна отримати за телефоном (046 32) 2-48-97.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь