A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Про попит на ринку праці або кого сьогодні потребують роботодавці області

Дата: 29.04.2020 11:25
Кількість переглядів: 228

Фото без опису

   Попри карантин, на ринку праці Чернігівщини спостерігається попит на працівників у сфері сільського та лісового господарства. Це пов’язано з початком весняно-польових робіт.

   Так, наразі актуальними є 272 вакансії для трактористів та трактористів-машиністів. Їм пропонують заробітну плату від 4,7 до 20,0 тис. грн.

 Відкрито 32 вакансії для робітників з комплексного обслуговування сільськогосподарського виробництва та 16 вакансій для робітників з фермерського господарства із заробітною платою до 7,5 тис. грн. Також є близько 20 заявок від сільгосппідприємств на тваринників та доярів – їм обіцяють платити до 7,0 тис. грн. Знайдеться робота й для 8 агрономів – вони можуть заробляти до 12,4 тис.грн.; 10 комірників із заробітною платою до 8,0 тис грн., 3 слюсарів  з ремонту сільськогосподарських машин із заробітком до 10,0 тис грн. на місяць.

      Лісовому господарству наразі потрібні 20 робітників лісогосподарських робіт та 8 лісорубів із заробітною платою до 6,2 тис. грн. та до 8,5 тис. грн. відповідно.

    Сталим попитом у роботодавців користуються водії – 211 вакансій із заробітною платою до 15,0 тис. грн., підсобні робітники – 175 вакансій із заробітною платою до 6,0 тис. грн. 

     Крім того, в області на сьогодні потрібні продавці продовольчих товарів, кухарі (по 43 вакансії), швачки (31 вакансія). Вони можуть розраховувати на місячну оплату до 9,0 тис.грн. Дещо менше - 5,0 тис. грн. пропонують кухонним робітникам (8 вакансій). Також є 32 пропозиції роботи для лікарів із заробітною платою від 5,0 до 13,0 тис.грн. та 16 – для медичних сестер із заробітною платою до 5,5 тис.грн.

 

                                                                    Чернігівський обласний центр зайнятості

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь