Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Увага! Підприємцям Чернігівщини знову телефонують шахраї

Дата: 27.04.2020 08:10
Кількість переглядів: 271

Фото без опису

 

      У головному управлінні ДПС у Чернігівській області попереджають про активізацію телефонних шахраїв, які представляються податківцями.

Наприкінці квітня почастішали випадки вимагання грошей у представників бізнесу зловмисниками, які навіть поточну складну ситуацію намагаються використати для власної наживи.

    За вже відомим сценарієм шахраї телефонують підприємцям та вимагають в обмін на певну суму коштів послаблення контролю від податкової.  

Зокрема, днями дзвінки надходили з номерів (099)3273127 та (066)2740501 на телефони фізичних осіб – підприємців міста Прилуки. Невідомий представлявся керівником Прилуцького управління та вимагав перерахувати кошти на картку № 5168757378144408 на ім’я Мовчан Тетяни Павлівни.

Головне управління ДПС у Чернігівській області радить платникам податків ретельно перевіряти інформацію. У разі надходження дзвінків з будь-якими незаконними пропозиціями або вимогами необхідно негайно повідомити працівників підрозділу з питань запобігання та виявлення корупції за номерами телефонів: (0462) 652-315, 652-392, 668-522 та у жодному разі не піддаватися на провокацію.

Сектор комунікацій Головного управління ДПС у Чернігівській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь