A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

У Новобасанській ОТГ вшанували пам'ять учасників ліквідації аварії на ЧАЕС

Дата: 24.04.2020 21:41
Кількість переглядів: 749

      

 

 

    26 квітня в Україні відзначають 34-річницю аварії на Чорнобильській АЕС. Це день пам’яті про найбільшу техногенну катастрофу та вшанування героїзму пожежників, експлуатаційного персоналу ЧАЕС, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків, які брали участь у ліквідації наслідків аварії. Це біль для всього світу і тяжка спадщина прийдешнім поколінням багатьох держав.

     На жаль, із кожним днем залишається все менше героїв, які могли б із власного досвіду розповісти про подвиг на Чорнобильській АЕС.

     Ми пам’ятаємо і розуміємо результати Чорнобильської трагедії і саме тому сільська рада не стоїть осторонь проблем ліквідаторів аварії. Із бюджету Новобасанської ОТГ до річниці трагедії на допомогу  постраждалим від Чорнобильської аварії  виділено 16800 грн. Напередодні працівники Новобасанської ОТГ  вшанували пам'ять загиблих, поклавши квіти до пам’ятного знаку ліквідаторам аварії  на Чорнобильській АЕС

    Від імені депутатського корпусу, працівників сільської ради та виконкому  щиросердно дякуємо за подвиг тим чорнобильцям, які поруч з нами! Зичимо  вам міцного здоров’я, родинного затишку, благополуччя та довгих років життя! Низько схиляємо голови перед тими, чиє життя обірвав смертоносний атом, хто відлетів у вічність.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь