A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Отримані у минулому році доходи задекларували понад 4,7 тис громадян Чернігівщини

Дата: 03.04.2020 13:08
Кількість переглядів: 229

 

 

Cтаном на 1 квітня податкові декларації про майновий стан і доходи за 2019 рік подали понад 4,7 тис громадян Чернігівської області та задекларували більше 452,5 млн грн доходів.

Із загальної кількості декларантів понад 2,8 тис громадян або 60,5 відс. це особи, які обов’язково повинні задекларувати доходи. До сплати в бюджет громадянами самостійно визначено понад 6,8 млн грн податку на доходи фізичних осіб, що на 1,4 млн грн більше ніж за аналогічний період минулого року, або на 26 відс. та 1,5 млн грн військового збору, що на 0,2 млн грн або на 16 відс. більше ніж за аналогічний період минулого року.

Решта громадян (близько 1,9 тис), подали податкові декларації з метою отримання податкової знижки та визначили до повернення з бюджету 5,2 млн грн податку на доходи фізичних осіб.

Найбільше задекларували мешканці м. Чернігова (188,3 млн грн), а також мешканці м. Прилук (36,1 млн грн), Чернігівського району та м. Ніжина (більш як по 20 млн грн).

Щодо рівня визначення податкових зобов’язань, то першість також належить м. Чернігову – до сплати задекларовано 2,8 млн грн податкових зобов’язань з податку на доходи фізичних осіб та 0,5 млн грн військового збору.

Нагадаємо, що до Податкового кодексу України внесені зміни, якими передбачено, що громадяни та фізичні особи, які провадять незалежну професійну діяльність, мають право подати декларацію за звітний (податковий) 2019 рік до 01 липня 2020 року. Останній день подання декларації – 30.06.2020р..

Податкові зобов’язання, визначені такими фізичними особами у деклараціях, мають бути сплачені до 01 жовтня 2020 року.

 

 

                        Сектор комунікацій Головного управління  ДПС у Чернігівській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь