Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Шанс стати конкурентоспроможними на ринку праці в 45+

Дата: 16.03.2020 16:49
Кількість переглядів: 336

Фото без опису

 

Шанс стати конкурентоспроможними на ринку праці в 45+

 

   Торік Чернігівською обласною службою зайнятості було видано 30 ваучерів на навчання громадянам віком старше 45 років. Серед них кухарі та кондитери, електрогазозварники, монтажники гіпсокартонних конструкцій, трактористи. Також за допомогою ваучера можна стати електромонтером, монтажником систем утеплення будівель, швачкою, столяром тощо.

   У службі зайнятості пояснюють, що ця послуга – не для офіційно зареєстрованих безробітних, а для підвищення конкурентоспроможності на ринку праці осіб старше 45 років. Ваучер дає змогу громадянам пройти перепідготовку або підвищення кваліфікації за професіями і спеціальностями для пріоритетних видів економічної діяльності.

Його можуть отримати, причому цілком безкоштовно, тільки громадяни віком старше 45 років зі страховим стажем не менше 15 років, які мають професійно-технічну або вищу освіту, за окремих умов - внутрішньо переміщені особи, звільнені з військової служби, учасники АТО. Отож, не упустіть свій шанс стати конкурентоспроможними на ринку праці!

   Детальну інформацію можна отримати, звернувшись до відділу сприяння зайнятості у Бобровицькому районі Носівської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості, телефони: 2-48-97, 2-50-21.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь