Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Ціна неуважності – зменшення розміру пенсій

Дата: 21.02.2020 10:31
Кількість переглядів: 241

Фото без опису

  

       ЄСВ звітність, яку подають роботодавці щодо своїх працівників, доволі складна, тому, звичайно ж, можливі і помилки. Але ціна неуважності – зменшення розміру пенсій та страхового стажу в майбутньому, правильність обчислення допомоги по безробіттю, лікарняному, та іншим соціальним виплатам тощо. І навіть якщо платники єдиного внеску своєчасно та в повному обсязі нараховували та сплатили ЄСВ, але припустилися помилок у наданні персональних даних – людині стаж не зараховується.

       Головне управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області просить роботодавців не зволікати та перевірити достовірність поданої звітності ЄСВ в кабінеті страхувальника вебпорталу ПФУ, а у разі виявлення помилок – усунути їх та подати виправлені звіти до органів податкової служби для своєчасного завантаження інформації про Ваших працівників до Реєстру застрахованих осіб.

Щоб виключити можливість наявності помилок, неточностей і недостовірності даних, Пенсійний фонд надає можливість кожній особі перевіряти інформацію про власний страховий стаж та розмір заробітної плати, з якої сплачено страхові внески, в її персональній обліковій картці.

Ознайомитись з нею можна, зареєструвавшись на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua/).

ВАЖЛИВО

    Користувачі вебпорталу за допомогою електронного цифрового підпису можуть самостійно змінити некоректні відомості: прізвище, ім’я, по-батькові; дату і місце народження, стать; громадянство; серію та номер паспорта; номер телефону; адресу місця проживання. Для цього необхідно лише заповнити в Особистому кабінеті застрахованої особи «Анкету для зміни даних в реєстрі застрахованих осіб», прикріпивши відповідні скановані документи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь