A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Обласний конкурс навчальних презентацій «Збережи себе»

Дата: 23.12.2019 14:37
Кількість переглядів: 792

      Фото без опису

 

   Управління освіти і науки Чернігівської ОДА, Департамент сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА, навчально-методичний центр цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Чернігівської області в листопаді 2019 року оголосили проведення обласного конкурсу навчальних презентацій з питань безпеки життєдіяльності серед школярів та студентів області «Збережи себе», основною метою якого було виховання культури безпеки життєдіяльності, розповсюдження знань і практичних умінь з даного питання серед учнівської та студентської молоді.

        На конкурс було представлено 58 робіт учнів закладів загальної середньої освіти і студентів коледжів області. Всі роботи були виконані на високому рівні, висвітлювали актуальні питання та проблеми безпеки життєдіяльності. Були визначені три вікові категорії: учні 8-9 класів, учні 10-11 класів, студенти коледжів. Тематика робіт дуже різноманітна: пожежна безпека, безпека на вулиці та в транспорті, основи здорового способу життя, надання першої допомоги постраждалому, абетка безпеки для дошкільнят, булінг тощо. Журі визначило переможців та призерів в усіх категоріях та нагородило їх грамотами та подарунками.

        Перемогу серед учнів 8-9 класів одержала Пастушенко Даша, учениця 8 класу Білоцерківського ЗЗСО  І-ІІ ступенів Новобасанської сільської ради. У відеофільмі «Мій Супій» висвітлюються екологічні проблеми річки Супій.

   Переможницею серед учнів 10-11 класів стала Садовенко Юлія, учениця 11 класу Носівського НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІ ступенів №3, яка зробила презентацію на тему «Куріння і молодь», де на вражаючих інформаційних фактах, відео і фото доводить фактори небезпеки куріння для молоді.

    В студентській категорії одержав перемогу фільм «Життя», авторами якого є Тарасенко Юлія і Баран Дарина, студентки Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І.Франка. Фільм не залишив байдужим жодного члена журі. Кожен обов’язково замислиться, як важливо берегти своє життя і як необхідно виконувати елементарні правила поведінки щодня.

  За матеріалами сайту: https://cn.nmc.dsns.gov.ua/ua/Ostanni-novini/68.html

  Вітаємо Пастушенко Дашу та керівника проекту, вчителя географії Івана Самборина з перемогою та бажаємо  подальших  творчих успіхів!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь