A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Держава піклується про багатодітні сім'ї

Дата: 20.12.2019 12:37
Кількість переглядів: 673

    

Фото без опису

Фото без опису

 Кожного року в рамках виконання  Комплексної обласної програми підтримки сім’ї , забезпечення гендерної рівності та протидії торгівлі людьми до 2020 року надається допомога багатодітним сім’ям із п’ятьма і більше дітьми.

        Відтак, цього року за кошти обласного бюджету було придбано меблі  (шафа для одягу) для сімї Мовчан. Сім’ю 19 грудня вітали заступник голови районної державної адміністрації Тетяна Олександрівна Ляшенко, керівник апарату РДА Людмила Вячеславівна  Дараган. Від Святого Миколая  діти отримали солодощі.

        03 грудня ця родина також отримала довгоочікуваного нетеля. Цей захід здійснюється відповідно до обласної та районної Програм передачі нетелей багатодітним сім’ям, які проживають у сільській місцевості Чернігівської області на 2016-2020 роки. Фінансове забезпечення Програми здійснювалося за рахунок виділення коштів з обласного бюджету. Нетеля придбано в ПрАТ «Чернігівське головне підприємство по племінній справі в тваринництві» с. Довжик Чернігівської області, що має статус племінного заводу з розведення великої рогатої худоби української чорно-рябої молочної породи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь