A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

 НОВОБАСАНСЬКА ОБ'ЄДНАНА ГРОМАДА  затвердила Стратегію розвитку

Дата: 26.11.2019 16:16
Кількість переглядів: 684

 

 НОВОБАСАНСЬКА ОБ'ЄДНАНА ГРОМАДА  затвердила Стратегію розвитку

       22 листопада  2019 року на засіданні 31 сесії VII скликання  Новобасанською сільською радою прийнято рішення «Про затвердження Стратегії розвитку  Новобасанської об’єднаної територіальної громади на 2019-2027 роки».

          Робота над першим стратегічним документом для   Новобасанської сільської ради тривала майже рік. За цей час відбулося п’ять засідань робочої групи та декілька робочих зустрічей з експертами і консультантами. Прийняттю Стратегії передувала значна робота з вивчення ресурсного потенціалу громади, вивчення громадської думки шляхом анкетування, проведення громадських обговорень в населених пунктах громади та інше. Всією цією роботою займалася створена відповідна робоча група в складі депутатів сільської ради, працівників місцевого самоврядування, в.о. старост сіл, активістів та місцевих бізнесменів.

     Координували роботу та забезпечували технічний супровід розробки Стратегії представники Чернігівського Центру розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми «U-LEAD з Європою». Методичне забезпечення, експертний аналіз даних і результатів досліджень, надання консультаційних послуг з питань стратегічного планування забезпечував Володимир Бойко – директор Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади.

   Бачення громади визначене як «Новобасанська територіальна громада – самодостатня спільнота поблизу Києва з розвинутим сучасним екологічно чистим сільськогосподарським виробництвом і переробкою, логістичними можливостями, інвестиційно приваблива, приязна до малого бізнесу, безпечна та комфортна для життя і відпочинку, втілення українських козацьких самоврядних традицій волі, здорова, благословенна громада»

        Реалізація Стратегії повинна сприяти наповненню бюджету додатковими коштами та залученню інвестицій. Забезпечити сталий розвиток громади і досягнення нового рівня життя для кожного її мешканця.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь