A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Переможці ІХ Міжнародного конкурсу-фестивалю дитячо-юнацької творчості «Перлина Fest»

Дата: 11.11.2019 10:23
Кількість переглядів: 849

   

Фото без опису

 

    9 листопада відбувся ІХ Міжнародний конкурс-фестиваль «Перлина Fest», який проходив у Колонній залі Київської міської державної адміністрації під девізом «Творчість заради майбутнього!» за сприяння Міністерства культури України та Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування "Української асоціації районних та обласних рад".

   Участь у конкурсі взяли юні таланти з 22 областей України та зарубіжжя.

  Незмінним головою журі є Поль Манандіз - французький співак, який завоював Золотий приз Королівської Консерваторії Брюсселя. До складу журі ввійшли народні артисти України, музикознавці, музичні критики та мистецтвознавці.

  Уже традиційно участь у цьому конкурсі взяли здобувачі освіти Білоцерківського закладу. І не лише взяли участь, а усі четверо стали призерами конкурсу в різних номінаціях:

   Ющенко Анастасія здобула ІІ місце та кубок фестивалю у номінації «Естрадний вокал» за виконання двох номерів (пісні польською мовою «Po ??ce biega lato» та «Намалюю тобі зорі» сл. і муз. Тіни Кароль);

  Кияшко Іван посів ІІ місце та отримав срібну медаль у номінації «Патріотичний твір» за виконання поезії під музичний супровід «Вірити не хочу, що війна…» (Автор невідомий);

  Брати Іван та Антоній Самборини здобули ІІ та ІІІ місце, срібну та бронзову медалі відповідно у номінації «Художнє декламування» за виконання композиції з віршів Тараса Шевченка «В неволі думає Шевченко…» (Іван Самборин) та гуморески П.Глазового «Бобик» (Антоній Самборин).

   У якості спеціальних призів за здобуті місця усі четверо наших переможців отримали подарункові сертифікати на безкоштовну участь у Всеукраїнському Фестивалі народної творчості «Ярмаринка» на Національному Сорочинському ярмарку 18-23 серпня 2020 року (с. Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області).

   Приємною несподіванкою від організаторів конкурсу стало вручення міні-медалей та Дипломів-учасника (відразу після виступу) усім учасникам конкурсу, незалежно від того, здобув учасник призове місце чи ні.

  З огляду на велику кількість переможців одного і того ж самого художнього керівника організаторами конкурс-фестиваль «Перлина Fest» «за високий професіоналізм у підготовці учасників ІХ Міжнародного конкурсу-фестивалю дитячо-юнацької творчості «Перлина Fest» та вагомий внесок у розвиток творчих здібностей молоді» нагороджено Дипломом-подякою художнього керівника Самборин Вікторію Леонідівну.

   А також за «сприяння участі юних талантів Новобасанської громади у ІХ Міжнародному конкурсі-фестивалі дитячо-юнацької творчості «Перлина Fest» та підтримку творчих здібностей молоді» нагороджено Дипломом-подякою голову Новобасанської сільської ради Левченка Володимира Васильовича.

   Щиро вітаємо нашу юну талановиту молодь з перемогою та бажаємо нових творчих злетів



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь