A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Громадські обговорення проєкту стратегії розвитку Новобасанської ОТГ

Дата: 11.10.2019 12:43
Кількість переглядів: 1124

З 11 жовтня по 11 листопада 2019 року відповідно до розпорядження сільського голови від 09 жовтня 2019 р. № 92 а  «Про проведення громадських обговорень та слухань з обговорення проєкту"

«Стратегії розвитку Новобасанської об’єднаної територіальної громади на 2019 – 2027 роки» проводяться громадські обговорення стратегічних та операційних цілей розвитку Новабасанської об’єднаної територіальної громади  до 2027 року.

Під час консультацій, спрямованих на знайомство з Вашою думкою щодо проєкту документа, ми розраховуємо на Ваші зауваження, коментарі та пропозиції, які дозволять  доповнити або розширити пропозиції щодо можливих напрямків розвитку громади, включаючи конкретні заходи  виконання Стратегії розвитку.

Нам важливо почути думки кожного мешканця громади, який хоче долучитись до публічного громадського обговорення, з приводу стратегічних напрямів та цілей, що визначені у Документі (завантажити). Крім цього, електронний текст та друкований варіант можна отримати у Новобасанській сільській раді та в адміністративних будинках старостинських округів громади. Просимо Вас до 11 листопада 2019 року  включно на електронну адресу nova_basan@i.ua надсилати свої зауваження чи пропозиції із зазначенням контактних даних згідно Додатку (завантажити). Також зауваження та пропозиції приймаються в адміністративних будинках населених пунктів громади,  Новобасанської сільської раді.

Додатково будуть проводитися громадські обговорення в с. Нова Басань, про точну дату, місце та час інформація буде розміщена пізніше. Контактною особою по питаннях громадських обговорень проєкту Стратегії розвитку Новобасанської ОТГ є керуюча справами (секретар) виконкому Приходько С.І.

В подальшому усі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані робочою групою у єдиний документ, та передані на розгляд  сесії сільської ради для затвердження.

Нагадаємо, що підготовка цього важливого документу відбувалась за участю представників адміністративних одиниць, які увійшли до складу Новобасанської об’єднаної територіальної громади, депутатів, представників місцевих підприємств, приватних підприємців, громадських активістів, фахівців та органів місцевого самоврядування за експертної підтримки Чернігівського центру розвитку місцевого самоврядування в рамках Програми U-LEAD з Європою .

У результаті роботи зі стратегічного планування розвитку Новобасанська громада отримає документ, завдяки якому зможе раціонально організувати свою діяльність та стратегічно розподілити ресурси.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь