A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

«Моделювання та організація ефективної системи методичної роботи з педагогічними кадрами як необхідна умова реалізації завдань Нової української школи»

Дата: 09.10.2019 16:16
Кількість переглядів: 414

Фото без опису

    24 вересня 2019 року на базі Чернігівського інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського відбувся обласний семінар для завідувачів районних (міських) методичних кабінетів (центрів), методистів (спеціалістів) органів управління освітою райдержадміністрацій, місцевого самоврядування з теми «Моделювання та організація ефективної системи методичної роботи з педагогічними кадрами як необхідна умова реалізації завдань Нової української школи».

    Семінар відкрив Анатолій Заліський, ректор ЧОІППО імені К.Д. Ушинського, який ознайомив присутніх з новими вимогами до підвищення кваліфікації педагогічних працівників в умовах Нової української школи.

      У роботі семінару взяли участь Тетяна Маханькова, начальник управління Державної служби якості освіти в Чернігівській області та Ірина Усік, заступник начальника управління Державної служби якості освіти в Чернігівській області, які розкрили питання забезпечення якості освіти в регіоні.

      Ірина Лисенко, проректор ЧОІППО імені К.Д. Ушинського та Лідія Бойко, методист відділу керівних кадрів та координації діяльності методичних кабінетів (центрів), ознайомили присутніх з організацією та проведенням всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020».

   Тетяна Фарбак, завідувач відділу суспільно-гуманітарних дисциплін, та Євгенія Булгакова, методист відділу суспільно-гуманітарних дисциплін, звернули увагу на організацію освітнього процесу в Новій українській школі.

   Наталія Баришовець, методист відділу керівних кадрів та координації діяльності методичних кабінетів (центрів), акцентувала увагу присутніх на організації управлінської діяльності у сучасному закладі загальної середньої освіти.

    Надія Єрмак, методист відділу керівних кадрів та координації діяльності методичних кабінетів (центрів), охарактеризувала сучасне освітнє середовище опорного закладу загальної середньої освіти.

      Ольга Рябчун, завідувач відділу планування в системі підвищення кваліфікації, зупинилася на особливостях організації курсів підвищення кваліфікації педагогічних працівників.

  Тетяна Новик, завідувач методичного кабінету відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Ріпкинської райдержадміністрації презентувала діяльність методичної служби з підвищення професійної компетентності педагогів в умовах переходу до Нової української школи.

     Віктор Бурнос, завідувач відділу дошкільної та початкової освіти, ознайомив присутніх з мультимедійною навчально-освітньою системою «KMMEDIA ED HROFI» для організації освітнього процесу в 1-х та 2- х  класах.

     У семінарі взяло участь 28 завідувачів Р(М) МК(Ц) та 25 методистів (спеціалістів) ОТГ, в т.ч. спеціаліст відділу освіти Новобасанської ОТГ Мариненко О.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь