A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Вітаємо із 100- річним ювілеєм!

Дата: 06.08.2019 10:42
Кількість переглядів: 3404

   Фото без опису  

 

    Кожний 100-річний ювілей є гордістю району, області, у кожного з них своя історія, свої секрети довголіття. Коли чуєш про те, що хтось відсвяткував сторічний ювілей, підсвідомо починаєш вірити, що чудеса існують.

      Таку подію можна назвати найграндіознішою в житті не тільки ювіляра, але і всього  села.Ці люди є очевидцями багатьох історичних подій минулого століття, носіями наших традицій, глибокої життєвої мудрості.

      05 серпня свій 100-й день народження відзначила жителька Нової Басані Табакова Олександра Митрофанівна

     Зі словами щирих привітань, побажань міцного здоров’я, радості та миру завітали до ювілярки працівники сільської ради

     Вітаючи  Олександру Митрофанівну з особистим святом,  керуюча справами Світлана Приходько зазначила, що саме на таких людей потрібно рівнятися нинішньому поколінню, вчитися у них мудрості та гідності, бути такими ж чуйними та надійними.Прожити 100 років – значить прожити цілий вік. 

      Народилася ювілярка в селі Нова Басань, Коли навчалася у 6 класі - померла мама.  Це був страшний 33 рік. Після цього навчалась ще 4 роки у Майнівці. А потім направили на роботу до Миколаївської області на свиноферму. Там застала війна. У післявоєнний час  поїхала до Мурманської області, де працювала на будівництві. У 1954 році вийшла заміж, і цього ж року народився син. А у 1969 році разом з чоловіком повернулася до Нової Басані. У 1993 році помер чоловік із того часу Олександра Митрофанівна проживає сама.

      Дивлячись на цю життєрадісну, привітну жінку, важко повірити, що за її плечима вже сотня прожитих літ. За 100 років Олександра Митрофанівна пройшла нелегкий шлях. Зараз ще й досі радує свою родину своїми здобутками  та повагою серед людей.

      То ж бажаємо ювілярці міцного здоров'я, гарного настрою, бадьорості духу та родинного тепла.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь