A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Участь у  ІІ (обласному) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Дата: 27.05.2019 14:22
Кількість переглядів: 834

 

 

    З 16 по 21 травня 2019 року Управлінням освіти і науки облдержадміністрації спільно з Центром національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді, Чернігівським обласним Палацом дітей та юнацтва організовано проведення ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

     Упродовж шести днів таборування на базі дитячого табору «Юний турист» (с. Количівка Чернігівського району) переможці І етапу гри, 38 роїв з усієї області, змагалися між собою за право представляти Чернігівщину на Всеукраїнському етапі гри «Сокіл» («Джура»).

      Під час виконання завдань конкурсної програми джури продемонстрували свої знання з історії України періоду національно-визвольних змагань ХХ століття, навички з подолання природних перешкод, вміння орієнтуватися на місцевості, надавати першу долікарську допомогу, влучно стріляти тощо.

   Незабутніми для учасників обласного етапу гри стали зустрічі з бійцями батальйону Національної гвардії, прикордонниками Чернігівського загону Державної прикордонної служби України.

   Усі рої були гідними перемоги. Новобасанську  ОТГ представляла збірна команда Новобасанського та Новобиківського закладів ЗСО І-ІІІ ступенів під керівництвом вчителя Ластовця О.В. та спеціаліста відділу освіти Казимової Л.М.. Учасники рою «Козаки» продемонстрували добру фізичну підготовку, злагоджені командні дії та індивідуальні вміння  та навички. 

Бажаємо джурам нових перемог і досягнень, а головне – миру.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь