A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Друге засідання робочої групи з розробки стратегії Новобасанської ОТГ

Дата: 23.04.2019 09:40
Кількість переглядів: 758

   

       17 квітня 2019 року відбулося друге засідання Робочої групи з розробки стратегії розвитку Новобасанської обєднаної громади.

     Захід розпочав Володимир Бойко- радник із питань регіонального розвитку Чернігівського відокремленого підрозділу установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» який розповів про актуальність розробки середньострокового плану (Стратегічного плану) Новобасанської громади, продемонстрував результати опитування мешканців громади, яке проводилося протягом березня-квітня 2019 року. Дослідження показало, що хоч у громаді є певні проблемні питання, проте, також є багатий потенціал до подальшого розвитку, що може стати основою майбутньої стратегії.  

      У роботі засідання взяли участь: керуючий справами виконкому Світлана Приходько, працівники сільської ради, депутати, в.о. старост, керівники завкладів освіти та культури, громадські активісти. Для більш ефективної роботи засідання було вирішено розділитися на групи. На початку засідання присутні більш детально ознайомились з результатами SWOT-аналізу, кожна група визначила, що на їх думку, є більш пріоритетним та подискутували з цього приводу. Надалі групам було запропоновано сформулювати базовий та модернізаційний сценарій розвитку Новобасанської ОТГ, визначити проблеми та цінностні орієнтири мешканців громади. Сформулювати бажання та мрії жителів ОТГ допомогло безліч малюнків учнів сіл громади.  

      Фінальним етапом засідання – формулювання стратегічного бачення Новобасанської громади, а саме: «Новобасанська ОТГ – самодостатня, приязна до довкілля, з розвинутим сільсьгосподарським виробництвом та підприємництвом, інвестиційно-приваблива, розташована поблизу міста Києва, безпечна та комфортна для життя, українсько-козацька, культурна, здорова, благословенна спільнота»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь