A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Новобасанська громада придбала білоруського "помічника"

Дата: 04.02.2019 10:41
Кількість переглядів: 841

          Фото без опису

 

          Для забезпечення потреб громади та покращення якості надання комунальних послуг наприкінці 2018 року на дороги Новобасанської сільської об’єднаної територіальної громади виїхав  новий трактор Беларус-82.1.  для збору, транспортування, знешкодження і складування відходів на території ОТГ У комплекті до  трактора придбали причіп  2 ПТС - 6,5,,  навантажувач фронтальний , косарку  Z -169 , відвал КНО 01.00..000.  Даний проект проект було  реалізовано за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об'єднаних територіальних громад у 2018 році та співфінансування з бюджетом Новобасанської сільської ради на загальну суму   922 тис. грн.

        У сільській раді переконані, що новий трактор допоможе підвищити кількість та якість компослуг для населення. А також посприяє покращенню благоустрою сіл, які входять до громади, поліпшуватиме екологічну ситуацію та забезпечуватиме комфортні умови проживання жителів у сільській місцевості.

       Новенький трактор разом з обладнанням передано на баланс Новобиківському комунальному підприємству  Новобасанської сільської ради. Тепер  комунальне підприємство зможе виконувати всі види робіт із благоустрою території власною технікою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь