Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Кабінет міністрів України визнав спроможною Новобасанську об'єднану територіальну громаду

Дата: 13.11.2018 14:18
Кількість переглядів: 996

 

 

Фото без опису

     07 листопада 2018 року Кабінет Міністрів України своїм розпорядженням  №836-р визнав спроможними об'єднані територіальні громади, серед яких і наша Новобасанська об'єднана громада.

Перелік спроможних громад додається.

      Вказаним розпорядженням уряд визнав спроможними 175 об’єднаних територіальних громад, у яких перші місцеві вибори відбулися у 2017-2018 роках, а також громади, де перші місцеві вибори призначено на 23 грудня 2018 року новим складом ЦВК. Про це на засіданні Уряду повідомив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.

     «Відтепер ці громади можуть повноцінно здійснювати свої самоврядні повноваження! А також це можливість добровільного приєднання до цих ОТГ.

   Сьогоднішнє рішення – чергове свідчення незмінної позиції Уряду на підтримку об’єднаних територіальних громад, які повірили в реформу. Вперед!» – наголосив Геннадій Зубко.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь