Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Ющенко Анастасія та Самборин Іван стали призерами Міжнародного конкурсу-фестивалю«Перлина Fest 2018»

Дата: 12.11.2018 15:50
Кількість переглядів: 718

Фото без опису

10 листопада у Колонній залі Київської міської державної адміністрації пройшов VI Міжнародний конкурс-фестиваль дитячо-юнацької творчості "Перлина Fest". Срібними призерами цього конкурсу стали юні таланти Білоцерківського ЗЗСО І-ІІ ступенів: Ющенко Анастасія та Самборин Іван.

     Ющенко Анастасія посіла почесне ІІ місце у номінації "Пісенний конкурс (академічний/класичний, сучасний естрадний, народний спів) у віковій категорії 7-10 років з піснею "Квітка-душа", муз.К.Меладзе, сл.Діани Гольде.

    Самборин Іван виборов  ІІ місце у номінації "Художнє декламування"(художній твір, гумореска, вірш) у віковій категорії 11-13 років з гуморескою "Сам себе перехитрив", Степана Олійника.

    Як зазначила художній керівник Вікторія Самборин: "Фестивалем наші діти задоволені.  Чимало емоцій у них було і від самого Києва, екстер`єру Київської міської державної адміністрації, та  інтер`єру самої  Колонної зали, у якій проходив фестиваль.  Звичайно не обійшлося й без хвилювання, адже боротьба за призові місця була надзвичайно серйозною, оскільки змагатися довелося з учасниками, які є неодноразовими володарями Гран-прі у різних конкурсах-фестивалях. Додому наші переможці привезли дипломи, медалі, подарунки та тверді наміри не зупинятися на досягнутому".

    Отож, вітаємо переможців! Бажаємо невичерпної наснаги, творчих злетів у майбутньому та нових перемог!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь