A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Ющенко Анастасія та Самборин Іван стали призерами Міжнародного конкурсу-фестивалю«Перлина Fest 2018»

Дата: 12.11.2018 15:50
Кількість переглядів: 670

Фото без опису

10 листопада у Колонній залі Київської міської державної адміністрації пройшов VI Міжнародний конкурс-фестиваль дитячо-юнацької творчості "Перлина Fest". Срібними призерами цього конкурсу стали юні таланти Білоцерківського ЗЗСО І-ІІ ступенів: Ющенко Анастасія та Самборин Іван.

     Ющенко Анастасія посіла почесне ІІ місце у номінації "Пісенний конкурс (академічний/класичний, сучасний естрадний, народний спів) у віковій категорії 7-10 років з піснею "Квітка-душа", муз.К.Меладзе, сл.Діани Гольде.

    Самборин Іван виборов  ІІ місце у номінації "Художнє декламування"(художній твір, гумореска, вірш) у віковій категорії 11-13 років з гуморескою "Сам себе перехитрив", Степана Олійника.

    Як зазначила художній керівник Вікторія Самборин: "Фестивалем наші діти задоволені.  Чимало емоцій у них було і від самого Києва, екстер`єру Київської міської державної адміністрації, та  інтер`єру самої  Колонної зали, у якій проходив фестиваль.  Звичайно не обійшлося й без хвилювання, адже боротьба за призові місця була надзвичайно серйозною, оскільки змагатися довелося з учасниками, які є неодноразовими володарями Гран-прі у різних конкурсах-фестивалях. Додому наші переможці привезли дипломи, медалі, подарунки та тверді наміри не зупинятися на досягнутому".

    Отож, вітаємо переможців! Бажаємо невичерпної наснаги, творчих злетів у майбутньому та нових перемог!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь