A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Маленька мрія маленьких вепричан

Дата: 16.10.2018 16:24
Кількість переглядів: 1024

Фото без опису

 

 

       Радість. Посмішки. Щасливі обличчя. Для дітей, які проживають у селі Веприк, 13 жовтня відбулося справжнє свято – відкриття першого дитячого ігрового майданчика в їхньому селі. Подарувала маленьким вепричанам містечко для веселого та активного відпочинку Новобасанська сільська рада. На свято завітали в.о. сільського голови Віктор Гармата, отець Миколай, батьки, дідусі, бабусі, дітки, а також всі добрі люди.

     Відкрила урочисте свято в.о. старости Ольга Мурадова.  У своїй промові вона зазначила, що даний майданчик це радість для малечі, можливість активно розвиватися, і звісно, допомога для батьків. Ольга Василівна висловила слова подяки за подароване казкове містечко, яке  нарешті з’явилося у їхньому селі. Але найбільші слова вдячності адресовано активістам, мешканцям села, які брали активну участь у облаштуванні дитячого майданчика, це:  Мархотко Михайло та  Мархотко Любов, Нікитенко Микола, Гурковський Роман, Басанько Григорій, Горовий Анатолій, Лось Андрій, Єрко Григорій,  Вірич Марина та Вірич Катя.

    В.о. сільського голови  Віктор Гармата привітав  всіх із відкриттям чудового дитячого куточка в селі та висловив сподівання, на те, щоб село з кожним роком все більше поповнювалось дитячими голосами.

     Настоятель церкви, отець  Миколай, освятив новозбудований дитячий майданчик та побажав  всім здоров’я та Божого благословення і надалі робити добрі справи для дітей.

     А свято й справді було урочистим: гарний сонячний день,  святкові кульки, весела музика, дзвінкий сміх дітей.  І хоч  у с. Веприк школа не  працює, і маленькі вепричани навчаються у навчальних закладах сусідніх сіл, діловод старостинського округу Оля Левченко організувала дітей, і всі разом влаштували справжнє свято. Дітки співали пісні, розказували вірші, танцювали, розповідали гуморески….. і залюбки опановували нові атракціони: гірки, карусель, гойдалку, пісочницю. До того ж, кожен із них отримав від Ольги Мурадової та   Ольги Левченко солодкі подарунки.

       Закінчилося урочисте відкриття дитячого ігрового майданчика, дорослі повернулися до справ, а на самому майданчику продовжувалося свято: лунав дитячий сміх, продовжувались ігри та розваги. І кожному, хто долучився до створення цього неймовірного заходу було зрозуміло: радість в очах дітей - насправді те, заради чого варто жити й працювати.

Світлана Зубець



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь