A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Травмування громадян на залізничному транспорті

Дата: 12.07.2018 13:21
Кількість переглядів: 473

Фото без опису

 

 

 

Розвинута мережа пасажирського і вантажного залізничного транспорту в країні створює зручність та комфорт для людей, задовольняє потреби промисловості. Водночас залізничний транспорт, як будь-який інший транспортний засіб – це джерело підвищеної небезпеки. Небезпечними факторами є залізничні колії, переїзди, посадочні платформи, вагони, системи електропостачання, ймовірність отримання травм під час посадки або висадки.

У зв’язку зі збільшенням кількості випадків травмування людей на залізничному транспорті, закликаємо жителів громади дотримуватись правил безпеки  на залізничному транспорті.

Аналіз випадків травмування сторонніх осіб на залізничному транспорті свідчить про те, що більшість із них сталися внаслідок порушення потерпілими Правил безпеки громадян на залізничному транспорті України Закон України "Про затвердження Правил безпеки громадян на залізничному транспорті України" 

Це, зокрема, перехід залізничних колій перед потягом, що наближається, ходіння безпосередньо по коліях або близько до них (на відстані менше п’яти метрів до крайньої рейки), знаходження надто близько до крайньої платформи (менше, ніж півметра) під час проходження поїзда, ігнорування заборонних звукових та світлових сигналів залізничних переїздів, посадка та висадка під час руху поїзда, перебування у стані алкогольного сп’яніння на території об’єктів залізничного транспорту.

Зазначимо, що станом на 1 червня 2018 року на залізничних станціях, перегонах, територіях підрозділів ПАТ “Укрзалізниця” внаслідок наїзду залізничного рухомого складу, падіння з нього або інших випадків впливу зазнали травм різного ступеня важкості 244 сторонні особи.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь