A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Випускний бал у Новобанському ДНЗ "Зернятко"

Дата: 01.06.2018 14:22
Кількість переглядів: 654

Фото без опису

 Цього дня у Новобасанському ДНЗ «Зернятко» прощалися з рідним садочком 13 чудових та талановитих випускників. Красуні дівчатка та мужні хлопчики, випускники старшої групи  прикували до себе погляди всіх глядачів.

     Для гостей випускники разом з вихователями Вітченко Світланою Яківною та Кареліною Катериною Олександрівною підготували випускне свято, яке  пройшло у формі презентації фільму «Як  в садочку ми жили».  В залі лунали пісні про садочок,  піднімали настрій  веселі сценки із життя садочка, зачаровував випускний вальс у виконанні випускників. На свято завітали  в. о. сільського голови Новобасанської сільської ради Віктор Гармата та керуючий справами Світлана Приходько, які привітали випускників із закінченням дошкільного навчального закладу.

     На завершення свята випускники отримали дипломи про закінчення садочка.

    Хочеться подякувати всім батькам випускників за допомогу та підтримку протягом цих  років, за активну участь в житті садочка, за організацію для діток цікавого дозвілля та святкування випускного.

    Швидко промайнули ці  роки в дитячому садку. Це був час безтурботних ігор, цікавих занять, веселих свят, нових знайомств та вірних друзів. Попереду в наших випускників багато нового та цікавого. Тож бажаємо їм  – веселого, пізнавального шкільного життя, і хай у дорослому житті, обов’язково здійсняться їхні заповітні дитячі мрії!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь