A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ДОТАЦІЯ НА МОЛОДНЯК ВРХ

Дата: 24.04.2018 09:34
Кількість переглядів: 615

 

 

Дотація на молодняк ВРХ

         Новобасанська сільська рада  доводить до відома фізичних осіб, які є власниками ВРХ, що відповідно до пункту 9 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки галузі тваринництва, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 07 лютого 2018 року №107, фізичним особам надається дотація на безповоротній основі за утримання ідентифікованого та зареєстрованого в установленому порядку молодняка великої рогатої худоби до тринадцятимісячного віку, який народився у господарствах фізичних осіб у поточному році.

Дотація за молодняк надається за кожні чотири місяці його утримання наростаючим підсумком з урахуванням віку молодняка у розмірі:

  • за період утримання молодняка віком від 1 до 5 місяців — 300 грн за голову;

  • за період утримання молодняка віком від 5 до 9 місяців — 700 грн за голову;

  • за період утримання молодняка віком від 9 до 13 місяців — 1 500 грн за голову.

У загальному підсумку, дотація за молодняк дорівнюватиме 2 500 грн із розрахунку на одну голову молодняка.

Для отримання дотації фізичним особам потрібно подати до старостатів на відповідних територіях або до  сільської ради копії таких документів:

  1. паспорт великої рогатої худоби, виданий у встановленому порядку. У випадку утримання 10 і більше голів молодняка — виданий в установленому порядку витяг з Єдиного державного реєстру тварин;

  2. паспорт громадянина України;

  3. довідку або договір про відкриття рахунку в банку;

  4. документ, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб — платників податків (крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідному органу доходів і зборів і мають відмітку в паспорті).

Зазначені документи приймаються упродовж бюджетного року до  1 травня; до 1 вересня; до 1 грудня поточного року в порядку черговості їх надходження, про що робиться запис у журналі обліку фізичних осіб — власників тварин, форму якого встановлює Мінагрополітики.

Підставою для внесення до журналу обліку фізичних осіб — власників тварин є підтвердження наявності у господарстві заявленого фізичною особою поголів’я молодняка.

Новобасанська  сільська рада нагадує власникам тварин, що бюджетні дотації надаватимуться лише на тих тварин, які ідентифіковані та зареєстровані у встановленому порядку

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь