Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі Масло вершкове фасоване, не менше 72,5 % жирності (код ДК 021:2015: 15530000-2 Вершкове масло)

Дата: 13.01.2025 12:35
Кількість переглядів: 17

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Інформація щодо обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 р. № 1266, що вносить зміни до постанови КМУ від 11 жовтня 2016 року № 710 «Про ефективне використання державних коштів»

Замовник: Відділ ОКСМС Новобасанської сільської ради.

Вид процедури: Відкриті торги з особливостями

Ідентифікатор закупівлі: ID: UA-2025-01-08-004094-a

Очікувана вартість предмета закупівлі: 107 000, 00 грн. (Сто сім тисяч грн. 00 копійок) з ПДВ.

Кількість постачання: 268 кг.

Строк поставки товару: до 31.12.2025 р.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів у сфері стандартизації.

Обгрунтування розміру бюджетного призначення:

Розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до Розпорядження сільського голови від 27.12.2024 р.

Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Очікувана вартість предмету закупівлі становить: 107 000, 00 грн. код ДК 021:2015: 15530000-2 Вершкове масло (Масло вершкове фасоване, не менше 72,5 % жирності ).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь