Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Сервіс Чернігівської філії «Газмережі»

Дата: 08.07.2024 14:47
Кількість переглядів: 48

 Поговоримо про особисте?

 

Наприклад, про особистий кабінет Чернігівської філії «Газмережі». В ньому є багато цікавих та корисних функцій, які точно стануть вам у нагоді.

Сервіс допоможе швидко та зручно:

  • передати показання лічильника газу ;
  • сплатити за послугу розподілу ;
  • сформувати електронну квитанцію ;
  • переглянути історії розрахунків та переданих показників;
  • дізнатись дату планової повірки лічильника;
  • бути в курсі чинного тарифу на розподіл газу та інших опцій!

 

До речі, мультифункціональність особистого кабінету «Газмережі» дозволяє додавати безліч особових рахунків! А отже передавати показники можна не лише за себе, а й за ваших рідних, які потребують допомоги у питаннях комунальних послуг.

Як це зробити?

 Клікніть на іконку свого профілю в Особистому Кабінеті

Натисніть «Додати О/р»

Оберіть Оператора ГРМ – Чернігівську філію «Газмережі»

Введіть номер особового рахунку, який хочете додати

Введіть перші три літери прізвища власника цього рахунку та дайте згоду на обробку персональних даних.


 Крім цього, за доданими особовими рахунками ви можете ще й сплачувати за послугу розподілу газу. Тим паче, що електронні квитанції першими з’являються в особистому кабінеті. Тож можна не чекати на прихід листоноші, оплативши послугу розподілу газу онлайн. 

Нагадуємо, що сплачувати за послугу з доставки газу необхідно до 20 числа кожного місяця, в якому отримуєте послугу. Тобто, за липень до 20 липня.

З нами в особистому кабінеті “Газмережі” понад 20 тисяч чернігівців! Приєднуйтесь і ви! Реєструйте свій особистий кабінет на сайті my.grmu.com.ua  та користуйтесь його перевагами будь-де та будь-коли.

 

Довідка: З 1 грудня 2023 року розподіл природного газу споживачам Чернігівської області здійснює Чернігівська філія ТОВ «Газорозподільні мережі України». Компанія  забезпечує природним газом майже 360 000 осель Чернігівщини, а система газопостачання області налічує понад 12 тис. км газопроводів та більше 2 тис. газорегулюючих пунктів. Окрім того, Чернігівська філія «Газмережі» надає послуги по встановленню та обслуговуванню газового обладнання, здійснює проектування та будівництво нових систем газопостачання, а також модернізацію існуючих. Забезпечує цілодобову роботу аварійно-диспетчерської служби 104. Основний пріоритет підприємства –  комфорт та безпека споживачів блакитного палива, безаварійний та безперебійний розподіл газу 24/7.

 


Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь