A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Навчальний центр по підготовці, перепідготовці та підвищенні кваліфікації кадрів запрошує на навчання

Дата: 07.10.2022 11:24
Кількість переглядів: 196

Фото без опису

Навчальний центр по підготовці, перепідготовці та підвищенню кваліфікації кадрів на підставі рішення Акредитаційної комісії від 20.06.2021 року (протокол № 142), затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 30.06.2021 року № 737 «Про затвердження рішення Акредитаційної комісії», ВИЗНОНО АТЕСТОВАНИМ професійно-технічним навчальним закладом з робітничих професій з ліцензованим обсягом прийому слухачів строком на 10 РОКІВ!!!

Значення атестації величезне. Вона підвищує статус навчального закладу, стимулює до нових звершень, також допомагає визначити відповідність державним стандартам певного освітнього рівня та забезпечення надання якісної освіти.

У роботі будь-якого навчального закладу важко переоцінити значення процесу атестації. Адже АТЕСТАЦІЯ –  це система заходів державного контролю, спрямованих на всебічне комплексне оцінювання навчального закладу на відповідність державним стандартам певного освітнього рівня, в тому числі дотримання ним вимог цих державних стандартів та забезпечення надання якісної освіти.

Отже з упевненістю можна стверджувати, що Навчальний центр пройшовши чергову АТЕСТАЦІЮ, підтвердив свою відповідність державним стандартам певного освітнього рівня і в подальшому не зупиниться на досягнутому, а буде всебічно розвиватись і забезпечить високу якість освітніх послуг в галузі професійно-технічної освіти за такими професіями як: ТРАКТОРИСТ, МАШИНІСТ АВТОГРЕЙДЕРА, МАШИНІСТ ЕКСКАВАТОРА ОДНОКОВШОВОГО,  МАШИНІСТ КОТКА САМОХІДНОГО З РІВНИМИ ВАЛЬЦЯМИ, МАШИНІСТ УКЛАДАЧА АСФАЛЬТОБЕТОНУ, МАШИНІСТ БУЛЬДОЗЕРА, МАШИНІСТ ЗМІШУВАЧА АСФАЛЬТОБЕТОНУ ПЕРЕСУВНОГО, ЕЛЕКТРОГАЗОЗВАРНИК, ВОДІЇВ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ КАТЕГОРІЇ «А,А1», «В», «С,С1», «СЕ», «Д,Д1».

Детальніше на сайті: https://www.n-centr.com.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь