Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Миру вам та успіхів, дорогі випускники!

Дата: 04.07.2022 16:20
Кількість переглядів: 185

 Фото без опису

 Цьогоріч заклади загальної середньої освіти Новобасанської громади випустили 53 дев’ятикласники (8 отримали свідоцтва з відзнакою) і 35 одинадцятикласників (3 завершили навчання із золотою медаллю).

У Новобиківському закладі загальної середньої освіти урочистості з нагоди вручення свідоцтв  про здобуття повної загальної середньої освіти випускникам відбулися 30 червня.

Як зазначила директор Новобиківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Наталія Вовк: «Цьогоріч 17 юних, творчих та відповідальних одинадцятикласників покинули свою освітянську оселю. Пам 'ятаючи страшні події, що чорним крилом накрили нашу землю, все ж вирішили традиційно урочисто вручити свідоцтва  нашим випускникам. Великою честю для навчального закладу стало нагородження золотими медалями найуспішніших та найстаранніших, що досягли висот у навчанні. Це Ластовець  Марія, Самсон Дмитро, Занько Ярослав. Востаннє учні-випускники підготували слова подяки учителям, станцювали флешмоб, заспівали пісні. Приємною несподіванкою було й те, що на свято завітали гості та ще й з гарними вітальними словами та цінними подарунками.  Випускників привітав голова Новобасанської сільської ради  Микола Дяченко та подарував навушники. До побажань долучилася й секретар Новобасанської сільської ради Вікторія Самборин, начальник відділу культури, сім’ї, молоді та спорту Ралко В.М.

   ТОВ «Наташа-Агро», яке завжди опікується проблемами освіти, також долучилося до щирих вітань. Олександр Шаманський побажав стійкості в національно- патріотичній позиції молодому поколінню та подарував випускникам-відмінникам  грошові подарунки – 3000 грн кожному. Було затишно та святково, хоч на мить наші випускники, що вже ось-ось відлетять у самостійне доросле життя, забули про повітряні тривоги та страшні ракети, що перетворили наше українське небо в пекельний вогонь, що несе смерть та розруху»

    За інформацією Вороньківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів: «02 липня 2022 року шкільне подвір’я Вороньківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів зібрало на святкове вручення свідоцтв шкільну родину: випускників, батьків, вчителів та гостей. Випуск 2022 ввійде в історію школи, як особливий і неповторний. Жахлива війна внесла свої криваві корективи. Дякуючи нашим захисникам та захисницям, ми мали змогу зустрітися на цьому святі. У цьому році наш заклад закінчили 6 випускників: Красуля Н., Ткаченко К., Пахолок О., Давидчик Є., Корнійченко М., Васько Я. Дві випускниці отримали грамоти за високі досягненні у вивчення навчальних предметів: Історії (Красуля Надія) та англійської мови (Ткаченко Каріна). Ми вітаємо всіх випускників із закінченням школи, з початком дорослого життя. Важкі випробування випали вам, дорогі діти. Та ми віримо у вас, віримо, що ви не зламаєтесь, ви вистоїте і піднімете нашу рідну Україну на ще вищий щабель розвитку. Вам жити і творити у вільній, незалежній, висорозвиненій європейській державі. Все буде Україна!!!!»

    Навчання у Новобасанському опорному ЗЗСО І-ІІІ ступенів завершили 12 випускників  та 15 дев'ятикласників. 4 отримали свідоцтва з відзнакою: Вітченко Дарина, Гатченко Ярослав, Нестерчук Яна, Романенко Олександра.

  Як зазначила директор Новобасанського опрного ЗЗСО І-ІІІ ступенів Марія Матюшко: «Свідоцтва про базову загальну середню освіту та Свідоцтва про повну загальну середню освіту вручали в індивідуальному порядку, виконуючи Закон України "Про правовий режим воєнного стану".

  Білоцерківську філію І-ІІ ступенів Новобасанського опрного ЗЗСО І-ІІІ ступенів закінчили 4 дев'ятикласників. 2 – з відзнакою: Кияшко Іван та Самборин Іван.

Навчання у Старобиківському ЗЗСО І-ІІ ступенів завершили 3 дев'ятикласників.

    Бажаємо усім випускникам миру та  успіхів у дорослому житті!

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь