Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Новобасанську громаду відвідав голова Центру розвитку громад Чернігівської області

Дата: 03.07.2022 00:06
Кількість переглядів: 148

Фото без опису

Попри напружений щільний графік, відвідав Новобасанську громаду Андрій Прокопенко - голова Центру розвитку громад Чернігівської області, а з перших днів повномасштабної війни член Першого добровольчого мобільного шпиталю імені Миколи Пирогова, добровольці якого надають необхідну медичну допомогу в найгарячіших  місцях бойових дій нашої країни,  здійснюють військову оборонну функцію, забезпечують логістику, підвіз медикаментів та організовують вивезення й порятунок життів наших захисників та цивільних там, де  найбільше потерпають від регулярних обстрілів ворожої артилерії. 
Під час зустрічі з головою громади Миколою Дяченком було розглянуто низку питань про визначення головних цілей  відбудови та розвитку громади загалом та соціально важливих установ – шкіл, садочків, підтримка проєктів, зокрема.
Сільський голова подякував Андрію Леонідовичу за увагу та підтримку й побажав  скорішого повернення з Перемогою до мирного життя та реалізації усіх планів відбудови нашої країни.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь