Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

   Рятувальники застерігають

Дата: 19.01.2022 10:53
Кількість переглядів: 367

 Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису Фото без опису          Фото без опису     

 Спостерігається збільшення кількості пожеж у житловому секторі, як приклад перелік пожеж, що стались у святкові дні:

13 січня 2022 року сталася пожежа житлового будинку за адресою: с. Браниця, вул. Лугова, 53. У результаті пожежі вогнем пошкоджено внутрішню стіну в будинку. Ймовірна причина пожежі – недолік конструкцій, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

14 січня 2022 року сталася пожежа господарчої будівлі за адресою: Бобровицька ТГ, с. Браниця, вул. Коцюбинського, 51. У результаті пожежі вогнем знищено господарчу будівлю повністю Ймовірна причина пожежі – недолік конструкцій, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

14 січня 2022 року сталася пожежа житлового будинку за адресою:, Бобровицька ТГ, с. Олександрівка, вул. Молодіжна, 31. У результаті пожежі вогнем знищено покрівлю на площі 15 м. кв. та перекриття на площі 12 м. кв. пошкоджено стіни та майно. Ймовірна причина пожежі – недолік конструкцій, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

18 січня  2022 року о 16 год. 45 хв.  у с. Браниця Ніжинського району в приватному житловому будинку виникла пожежа, внаслідок якої загинуло 4 особи, з них 3 дитини (2017 – 2018 р.н.). 

Ніжинський РУ Головного управління ДСНС України у Чернігівській області звертаються до населення з наполегливим проханням дотримуватись правил безпечного використання і монтажу нагрівальних печей та димарів.

Т.в.о. начальника Ніжинського РУ                    Назарій БОБОШКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь