Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Відвідали сім'ї загиблих захисників

Дата: 13.10.2021 20:10
Кількість переглядів: 223

Фото без опису

  Напередодні Дня захисників та захисниць України, за ініціативи Новобасанського сільського голови Миколи Дяченка, керівництво громади відвідало сім'ї загиблих  наших героїв-земляків захисників України:

Хряпи Ігоря Васильвича,

Єсипка Андрія Анатолійовича,

Дегтяра Миколи Сергійовича,

Ковальчука Сергія Михайловича, 

щоб засвідчити свою повагу і шану всім тим, хто довів, що цінує свободу своєї держави більше, ніж власне життя, хто зі зброєю в руках захищав сувернітет та незалежність нашої Батьківщини  і зберіг над нами  мирне небо.

   Новобасанська сільська рада до державного свята Дня захисників та захисниць України  виділила матеріальну допомогу родинам загиблих захисників та всім учасникам АТО та ООС .

   Долучились до ініціативи сільського голови й підприємства Новобасанської громади, а саме: СВК «Пам'яті декабристів»("Агроземхолдинг"), які вручили сім'ям загиблих продовольчі набори, та  ТОВ «Наташа-Агро»("Український Аграрний Холдинг"), які вручили родинам загиблих конверти з фінансовою підтримкою.

   Поділилася з гостями теплими фотоспогадами   родина загиблого-героя Хряпи Ігоря Васильовича.  

    На жаль, небеса забирають кращих із кращих…

Фото без опису

   Висловлюючи  слова вдячності  родинам загиблих  за мужніх захисників-героїв,  сільський голова Микола Дяченко зазначив: «Смерть людини-це непоправна втрата.  І біль, який  ви перенесли, і з яким живете щодня неможливо ні з чим порівняти. Життєвий подвиг ваших рідних, які віддали своє життя за наше мирне небо змушує  нас, живих, змінитися, розбудовувати нашу державу, щоб вона була гідною життів, відданих за неї».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь