Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

30 років Незалежності України: «Енергія перетворення триває»!

Дата: 20.08.2021 12:25
Кількість переглядів: 223

Фото без опису

30 років Незалежності України: «Енергія перетворення триває»!

 

Двадцять газорозподільних компаній України, які працюють під брендом РГК, підготували великий проект як подарунок країні до 30-ої річниці Дня Незалежності.

Проект розповідає  історію країни крізь призму успішного розвитку індустріальних, аграрних та інших економічних лідерів регіонів, які обрали джерелом енергії блакитне паливо, є унікальними та успішними. Цим проектом РГК АТ «Чернігівгаз» засвідчує, що сильна, процвітаюча Україна неможлива без сильної економіки регіонів.

Ми хочемо поширити наш проект спільно з Вами в рамках заходів зі святкування 30-ї річниці Дня Незалежності. Просимо Вас за можливості включити демонстрацію ролика про 2 унікальних підприємства регіону в комплекс заходів з нагоди святкування Дня Незалежності України, в тому числі на Ваших сайтах, в ефірах та телепрограмах.

 

Кожен регіон – унікальний та неповторний по-своєму. Як і історія та гордість краю -  його підприємства. А розвиток індустрії можливий завдяки енергії, в тому числі - газифікації підприємств-флагманів та нових, народжених незалежністю.

Тож саме на часі -  відео-марафон «30 років Незалежності України: «Енергія перетворення триває!».

Ролик розміщений за посиланням на Ютуб-каналі https://www.youtube.com/watch?v=oshhHfekx3I&list=PL5t71mg03WuVOvMvOKYuggwcfJCCC_eCC&index=17

Посилання для скачування https://fex.net/ru/s/trld2y5


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь