A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Платформа з профорієнтації та розвитку кар’єри – це можливість обрати професію разом зі службою зайнятості

Дата: 17.08.2021 08:52
Кількість переглядів: 181

Головне | Державний центр зайнятості

Плануєте свій професійний шлях? Не можете визначитися з вибором професії? Тоді у нагоді стане онлайн-платформа державної служби зайнятості з професійної орієнтації та розвитку кар'єри.

Онлайн сервіс дає можливість створити власний профіль з особистим паролем, тобто ніхто інший не зможе переглянути результати тестування. Запропоновані тести допоможуть визначити: швидкість мислення, аналітичні здібності, здатність до логічного мислення, лідерські та управлінські якості, стресостійкість та адаптивність, здатність до командної роботи, емоційний інтелект, підходящу сферу зайнятості, комунікаційні та організаторські здібності, здатність до підприємницької діяльності, орієнтацію на результат чи процес тощо.

В Інтернеті онлайн-платформу державної служби зайнятості з профорієнтації та розвитку кар’єри можна знайти на сайті державної служби зайнятості за адресою - http://profi.dcz.gov.ua/.

Отже, реєструйтеся, проходьте тестування та отримуйте результат!

 

Детальну інформацію щодо проходження тестування можна отримати, зателефонувавши фахівціям відділу сприяння зайнятості у Бобровицькому районі Носівської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості за телефоном (046 32) 2-48-97.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь