Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Незаконна підприємницька діяльність та нелегальні трудові відносини загрожують штрафними санкціями і не тільки

Дата: 28.05.2021 11:07
Кількість переглядів: 187

Фото без опису

 

Працівниками відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Чернігівській області в ході проведення контрольно-перевірочних заходів суб’єктів господарювання, що здійснюють роздрібну торгівлю алкогольних напоїв та тютюнових виробів на території Коропського району, виявлено та задокументовано факт зайняття підприємницькою діяльністю в частині обігу алкогольних напоїв без наявності відповідних дозвільних документів та без марок акцизного податку встановленого зразка. Крім цього, реалізацію товарів в даній господарській одиниці здійснювала особа без наявності будь-яких документів, що підтверджують факт трудових відносин з суб’єктом господарювання. Це також було задокументовано, а матеріали направлені до Управління Держпраці у Чернігівській області для вжиття відповідних заходів. До суб’єкта господарювання будуть застосовані штрафні фінансові санкції в розмірі 34 тис гривень.

Матеріали перевірки направлені до Головного управління Національної поліції у Чернігівській області для вжиття заходів в межах компетенції з подальшим вилученням підакцизної продукції з незаконного обігу.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

            Пресслужба Головного управління  ДПС у Чернігівській області

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь