Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Учні 3 класу Новобасанського ЗЗСО ознайомились з устроєм територіальної громади

Дата: 20.05.2021 11:01
Кількість переглядів: 249

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису

 

 

Наші діти- це наше майбутнє, найголовніший, скарб суспільства.  І від того, як ми їх навчаємо й виховуємо, які зерна добра, справедливості в них закладаємо, залежить майбутнє не тільки нашої країни, а й усього світу.

    Вчителька Новобасанського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Олена  Шконда вирішила познайомити своїх  учнів з устроєм територіальної громади, діяльністю органів самоврядування Новобасанської сільської ради.

     На порозі  адміністративної будівлі радо зустріли учнів спеціалісти сільської ради.  Заняття проводила  керуюча справами Світлана Приходько. Діти уважно прослухали змістовну розповідь і активно перейшли до обговорення.    Найбільше хвилювало маленьких жителів громади питання безвідповідального ставлення громадян до навколишнього середовища,  до засмічення нашого села. Третьокласники пропонували правила життя в громаді, яких би не завадило б навчитися дорослим. І це чудово, що у нас росте покоління розумних, вихованих, творчих.

      В кінці цього незвичайного уроку учні отримали домашнє завдання: намалювати малюнки «Якою я бачу свою громаду».  А оцінювання було у вигляді смачних цукерок від голови громади Миколи Дяченка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь