Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Рятувальники Бобровицького району перевіряють об'єкти із розміщенням літніх людей на предмет безпеки

Дата: 17.02.2021 10:53
Кількість переглядів: 252

Фото без опису

   Фото без описуФото без опису

   Фото без опису

    На виконання доручення Прем’єр-міністра України інспекторським складом Бобровицького РВ Управління ДСНС України у Чернігівській області  з 15 по 16 лютого провели позапланову перевірку центру надання соціальних послуг Новобасанської сільської ради Чернігівської області.

    Під час перевірки рятувальники звернули увагу керівника та відповідальних осіб на справність та наявність у достатній кількості первинних засобів пожежогасіння, утримання в належному стані шляхів евакуації та електрогосподарства, систем автоматичної пожежної сигналізації, зовнішнього та внутрішнього протипожежного водопостачання, а також можливості під’їзду спеціальної техніки до будівель та споруд.

   Також, з керівниками та обслуговуючим персоналом об’єктів проводять  інструктажі з правил пожежної безпеки та порядку дій на випадок пожежі або іншої надзвичайної події.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь