Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Дякуємо за допомогу!

Дата: 19.06.2020 10:00
Кількість переглядів: 452

  Фото без опису

 

Фото без опису

  У рамках Всеукраїнської благодійної акції, за підтримки #ПрограмиULEADзЄвропою/ULEAD with Europe, Міжнародний благодійний фонд #КарітасУкраїни реалізує Проєкт «Підтримка об’єднаних територіальних громад у боротьбі з пандемією COVID-19». Програма ULEAD з Європою / ULEAD with Europe розробила так звані «скриньки здоров’я», у які входять  засоби індивідуального захисту (захисні маски, костюми, окуляри, респіратори, нітрилові рукавички, безконтактний термометр) для розповсюдження серед 900+ громад України, в тому числі і в ОТГ Чернігівщини. Наша громада не стала виключенням і також отримала вищезгадану благодійну допомогу. 

     Новобасанська сільська рада висловлює подяку Міжнародному благодійному фонду "Карітас України", за підтримки Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe за надані «скриньки здоров’я» -  набору із засобів індивідуального захисту для медичних працівників Новобасанської об’єднаної територіальної громади. В набори входять такі необхідні засоби, як: захисні костюми, окуляри та рукавички, медичні маски, дезінфікуючі засоби, респіратори, безконтактний  інфрачервоний термометр.

      Дякуємо за небайдужість та віримо, що спільними зусиллями подолаємо всі негаразди!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь