Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Чернігівська ОДА закликає спільно протидіяти незаконним рубкам лісів

Дата: 20.02.2020 16:09
Кількість переглядів: 232

Фото без опису

 

Чернігівська ОДА закликає спільно протидіяти незаконним рубкам лісів

 

На Чернігівщині активізована робота з протидії незаконному обігу деревини. Зокрема, діє обласний штаб з координації роботи з протидії незаконним рубкам лісів та діяльності нелегальних деревообробних пунктів на території області. До його складу увійшли як представники структурних підрозділів ОДА та правоохоронних органів, так і громадськість.

Облдержадміністрація розраховує на небайдужість та активність жителів області і звертається з проханням оперативно повідомляти про факти порушення законодавства у сфері лісокористування. Інформацію можна надати за телефоном 102 або на гарячу лінію Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства: (0462) 676-942, 050 419?15?54.

До речі, інформацію про походження деревини можна отримати на сайті Державного підприємства «Лісогосподарський Інноваційно-Аналітичний Центр» за посиланням.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь